Persoonlijke Coaching en Training
U kiest voor persoonlijke coaching als u dilemma’s in uw werk wilt oplossen of een nieuwe impuls zoekt in uw functie. Persoonlijke coaching is individueel en richt zich op uw behoeften in uw werk(leven). U krijgt meer zicht op uw eigen denken, voelen en handelen en het effect daarvan op u zelf en uw omgeving. U leert te kijken vanuit andere perspectieven en boort uw krachtbronnen aan om uw gewenste resultaten te realiseren. Met een evenwicht tussen verstand en gevoel, realiseert u een positieve verandering.  Coaching is bestemd voor managers en medewerkers en alle anderen die effectief richting willen geven aan hun loopbaan.

Loopbaancoaching Wordt het tijd voor vernieuwing in uw loopbaan, maar heeft u de richting nog niet bepaald? Levy Consult biedt u hierin begeleiding. U maakt uw eigen carrièreprofiel, ontdekt opnieuw uw kracht, uw passie, uw talenten en uw mogelijkheden.

Sollicitatie begeleiding U heeft al een aantal sollicitatiegesprekken gevoerd, maar nog geen succes gehad. U vraagt zich af wat de reden daarvan is. In de sollicitatie werken we aan een effectieve presentatiestijl. We zoeken uit wat eventueel uw gewenste presentatiestijl belemmert.

Wandelen met de coach Wilt u gebaande paden verlaten, op een nieuwe manier in beweging komen, een knoop doorhakken, of uw gedachten de vrije loop laten?
Ga dan eens uit wandelen met een coach. In een mooi stukje van de Voerstreek wandelt u met uw coach.  
We starten in een karakteristiek verbouwde vakwerkschuur. Daarna wandelen we circa 2 uur in een prachtig geaccidenteerd landschap en laten we ons inspireren door de natuur.  Terug in de vakwerkschuur heeft u de gelegenheid uw plan uit te werken en ronden we de sessie af.


huisje.. voer1

© 2015 Irene Levy Stuur een mail